Πρωταρχικό μας μέλημα και απόλυτος στόχος .. .. η παραγωγή ποιοτικών και γευστικών προϊόντων .. .. που εξυπηρετούνται και σας προσφέρονται .. .. σ' ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον .. moto

Μία οικογενειακή Ιστορία

1978

Το πρώτο εγχείρημα.

Το 1978 ανοίγει το 1ο κατάστημα Γαβριηλίδης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 19 στο Κερατσίνι. Μέσα σε αυτό το εργαστήριο, ξεδιπλώθηκαν από την πρώτη στιγμή η τέχνη, το μεράκι, η μαεστρία και η αγάπη για το εξαιρετικό ψωμί και το λαχταριστό γλυκό.
2010

Με την νέα γενιά στο τιμόνι.

Το Δεκέμβριο του 2010 ανοίγει το 2ο κατάστημα Γαβριηλίδης στην οδό Αγχιάλου στον Πειραιά που πραγματικά στολίζει την περιοχή. Το νέο αυτό βήμα ήρθε για να παντρέψει το σύγρονο design με την παράδοση της άρτοποιίας και του γλυκού.
2012

Επέκταση κ αναβάθμισης - συνέχεια.

Συνεχίσαμε με ένα ακόμη κατάστημα μας στην οδό Προικοννήσου 44 στο Κερατσίνι όπου καθημερινά δημιουργούμε με αγνά φρέσκα υλικά λαχταριστές λιχουδιές & αρτοποιήματα με υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες..
2017

Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα.

Το Δεκέμβριο του 2017 ανοίξαμε και το τέταρτο κατάστημά μας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 1 στη Δραπετσώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε ολόφρεσκο τραγανό ψωμί απ'το καλύτερο σιτάρι & να δοκιμάσετε τον καλύτερο και πιο γευστικό και μυρωδάτο καφέ της πόλης καθώς και να γευτείτε σμυρνέικο κουλουράκι & υπέροχο πολίτικο τσουρέκι !

“Καθημερινά μεγάλη Ποικιλία, σε διαφορετικούς τύπους ψωμιού”.